Over ons

FEM Makelaars is een enthousiast makelaarskantoor in Amsterdam. Fleur En Monique zijn al lang werkzaam op de Amsterdamse onroerend goed markt, waarvan de laatste 7 jaar als oprichters en eigenaren van FEM makelaars.

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen in regio Amsterdam.

Belangrijk bij onze dienstverlening en advisering is:

Naast de aan- en verkoop van woningen houden wij ons ook bezig met het taxeren van woningen voor diverse doeleinden alsmede de aan- en verhuur van gestoffeerde dan wel gemeubileerde woningen voor korte duur.

Ons kantoor is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de Makelaars Vereniging Amsterdam en beschikt over gecertificeerde taxateurs.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Fleur

Fleur

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de makelaardij. Het vak heb ik geleerd bij Makelaarskantoor Carla van den Brink en in 2005 ben ik officieel gecertificeerd als makelaar & taxateur. Vijf jaar later was de tijd rijp om samen met Monique een nieuwe uitdaging aan te gaan en zijn we FEM Makelaars begonnen. Het blijft ontzettend leuk om je opdrachtgevers bij te kunnen staan bij zo’n belangrijke stap in hun leven. Een huis kopen of verkopen doet men natuurlijk niet dagelijks! Het blijft een kick om je opdrachtgevers hierbij van goed advies te voorzien en het traject te begeleiden!

Fleur

Monique

In 1992 maakte ik voor het eerst kennis met de makelaardij bij DRS Makelaars. Na een aantal jaren kwam de overstap naar de woningmakelaardij bij Rijsterborgh Makelaars in Amstelveen. Ik heb daar met veel plezier gewerkt en veel geleerd. Amsterdam lonkte en ik heb toen de overstap gemaakt naar Carla van den Brink Makelaars.
De combinatie van werken op kantoor en daarbij woningen bezoeken met klanten bevalt mij uitermate goed. Het is de diversiteit en bovenal het persoonlijke contact dat dit werk zo leuk maakt. Ik hoop het nog heel lang te mogen doen.