Verkopen

Een verkoopopdracht begint met een oriënterend kennismakingsgesprek bij je thuis. Naar aanleiding hiervan geven we een waardering van het te verkopen object af en een advies over de vraagprijs. Vaak is de prijs doorslaggevend voor een opdrachtgever, maar dat is lang niet altijd het belangrijkste. Een grondig onderzoek naar alle relevante informatie en een goede presentatie van je huis valt ook niet te onderschatten.

Potentiële kopers zullen dan ook kundig te woord worden gestaan. Voordat de eerste bezichtiging plaats vindt zullen wij beschikken over alle informatie die van belang is. In deze markt opereren een heleboel potentiële kopers zonder eigen aankoop makelaar. Door hen het gevoel te geven dat ze kundig, netjes en professioneel worden geholpen, zullen ze eerder een positief gevoel overhouden aan het huis en dit bevordert de verkoop kans.

Daarnaast zorgen we voor representatieve brochures en voor een mooie presentatie op internet. Van groot belang is de kwaliteit van de foto’s en de verkooptekst.

We willen ons ook onderscheiden in onze persoonlijke benadering naar onze opdrachtgevers toe. Na een bezichtiging stellen we je telefonisch op de hoogte over het verloop van de bezichtigen in je huis. Dit is voor ons een hele kleine moeite en voor onze opdrachtgever een groot plezier. Er zijn tenslotte mensen in je huis geweest en deze mensen hebben een mening over iets heel belangrijks: je thuis! Daarnaast heeft het verloop van de verkoop veel invloed op je eigen toekomst. Niet iets om lichtzinnig over te denken dus.

Heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan snel contact met ons op!